We beseffen ons steeds meer dat onze leefstijl veel invloed heeft op onze gezondheid! Wat kunnen we doen om een gezonde(re) leefstijl na te streven. We worden met zijn allen wel steeds ouder, maar zijn we ook werkelijk gezonder oud? Wat is er voor nodig? En hoe doen we dat? In de nieuwsbrief in de bijlage staan allerlei tips.  Er zijn veel mogelijkheden. In deze rubriek vind je elke maand informatie over gezondere leefstijl die je helpen.

Ook hebben we een leefstijlswitch programma bij bodyfit waarvoor  je je  kunt inschrijven waarbij wij je helpen om met een gezonde leefstijl, vitaal en gezonder ouder te worden.  

het nieuwe leefstijlswitch programma "Get Fit & Stay Fit " !! oftewel; healty lifestyle, healty ageing !

Ben je voor je gevoel al altijd bezig met je gewicht/gezondheid ? Zou je graag op een gezond gewicht willen zijn, je fitter voelen, beter in je vel zitten of vitaler voelen ? Lukt het je (steeds) niet het gewenste resultaat te behalen wat je voor ogen hebt ? Dan is dit leefstijlswitchprogramma misschien iets voor jou! Het levert je niet alleen een gezonder gewicht op; maar het levert je ook gezondsheidsvoordelen op zoals oa minder kans op hart en vaat problemen, diabetes voor te zijn of andere problemen gerelateerd aan je leefstijl aan te pakken. Met een gezondere leefstijl kun je gezond en fitter ouder worden.

Dit leefstijlswitch programma  leert je over de 3 belangrijkste pijlers die van invloed zijn op jouw leefstijl en waarom het steeds zo moeilijk is om blijvend resultaat te krijgen en je leefstijl daadwerkelijk om te gooien.

Beweging!

Tijdens een programma van 12 weken ga je 3x per week bewegen. Dit kan in eerste instantie individueel, vervolgens in n passende groepsles en ook is online les thuis volgen mogelijk. We beginnen met een intake gesprek waarin we ook een zgn 'nul'meting uivoeren. In deze meting kijken we naar je lichaamssamenstelling door je te wegen op een weegschaal die naast je gewicht ook je bmi, je vochtpercentage, vetpercentage (waaronder ook je vicserale vet), botten etc weergeeft. Daarnaast krijg je ook een fittest waarin we gaan zien hoe het met de conditie is. Aan het einde van het traject voeren we deze beide metingen nog een keer uit om te kijken naar het behaalde resultaat.

Voeding !

Tijdens het programma kijken we naar je voedingspatroon en wat daar voor mogelijkheden liggen om dat naar jouw doel aan te passen;( ev met ondersteuning van een dietiste )

Bewustwording (mindset)

Je gevoel, je gedrag en je hele mind is misschien wel de belangrijkste pijler in het geheel; In dit traject word je gecoacht in je bewustwording en gaan we de focus leggen op waar juist jouw mogelijkheden liggen om naar een blijvende gezonde leefstijl te komen en kijken we naar de belemmeringen waar je (steeds) tegen aan loopt en die je min of meer in de weg staan om in die flow van gezonde leefstijl te komen en te blijven.

 

 

Bodyfit

Hoevensestraat 5a  
5446 AK  Wanroij
+31 (0) 613 02 53 60   
info@bodyfit-wanroij.nl
Facebookpagina

Openingstijden en vakantieperioden

 

Pedicure- en massagesalon

Geopend van maandag t/m vrijdag, op afspraak. Zie ook de uitgebreide openingstijden en vakantieperioden.

 

Diëtiste

Alleen op afspraak.

 

Lestijden groepslessen fitness en steps

De groepslessen fitness en steps zijn op maandag t/m vrijdag. Klik hier voor de tijden.